background

Maak kennis met Brasserie De Afspanning

Brasserie De Afspanning

De Afspanning is een erg kindvriendelijke brasserie die wij, Guy en Valerie al sedert 2005 uitbaten.
We zijn dan ook dé plek bij uitstek waar de kinderen troef zijn!

De kids vinden zeker en vast wat lekkers op onze uitgebreide kinderkaart. Volwassenen kunnen bij ons terecht voor vleesgerechten zoals steak met frietjes, côte à l’os, maar ook visgerechten, salades, GV-LV gerechten, snacks, pasta alsook suggesties die elke maand wijzigen zijn enkele vb. van onze à la cârte.

Terwijl de kids zich uitleven in de speelruimte kunnen jullie genieten van onze côte à l’os menu of suggestiemenu die eveneens elke maand wijzigt volgens het seizoen.

Onze brasserie ligt in de dorpskern van Machelen ad Leie (Zulte) We zijn gelegen vlak naast het Roger Raveel museum dat heel wat bezoekers met zich meebrengt.

Wil je in de zomer een lekker hapje komen eten of gewoon wat vertoeven op ons terras aan de fontein, dan kan dit zeker. Wil je toch wat meer beweging? Dan kom je in ons dorp zeker en vast aan je trekken met de verschillende fiets- en wandelroutes, het Roger Raveel museum, kunstatelier van Martin Wallaert, frans-militaire begraafplaats en natuurlijk niet te vergeten het idyllische zicht op de Leie.

Begin je al weg te dromen, kom dan zeker en vast bij ons langs!

Tot binnenkort,
Guy & Valerie

background

Ontdek Machelen-aan-de-Leie

Brasserie De Afspanning is ook een informatiepunt toerisme voor de regio.

Meer over de regio